Ga naar hoofdinhoud

Wegens succes van ons huidig Aquarobics aanbod gaan we maar liefst 3 extra Aquarobicslessen aanbieden. Hierdoor zijn er bij FitnessBijHoen 6 dagen per week Aquarobics! Alle huidige lessen (dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag) blijven gewoon doorgaan. Vanaf 6 september wordt er een Aquarobicsles toegevoegd op de dinsdag om 11.40 uur en vanaf maandag 12 september worden er 2 Aquarobicslessen toegevoegd om 10.45 uur en om 18.45 uur.

 

Het Aquarobicsrooster gaat er nu als volgt uitzien:
-Maandag 10.45 uur
-Maandag 18.45 uur
-Dinsdag 10.50 uur
-Dinsdag 11.40 uur
-Woensdag 19.30 uur
-Donderdag 9.10 uur
-Vrijdag 10.55 uur
-Zondag 11.10 uur

 

Aquarobics is een groepsles op muziek in het zwembad. Het is te vergelijken met Aerobics, maar door de opwaartse druk van het water worden de gewrichten ontzien. Door diverse variaties en hulpmiddelen aan te bieden kan de moeilijkheidsgraad aangepast worden, waardoor de les zowel door ouderen als ook door mensen met een beperking, maar ook door fanatieke sporters gevolgd kan worden.

 

De les duurt 30 minuten waarna men nog een kwartier kan uitzwemmen of lekker relaxen. De watertemperatuur bij FitnessBijHoen is minimaal 30 graden C.

 

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om zelf ook deel te nemen aan de Aquarobics lessen of nieuwsgierig naar andere activiteiten bij FitnessBijHoen, vul dan onderstaand formulier in.

 

[box]

Ik wil hardlopen!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.

[/box]