Ga naar hoofdinhoud

De Olympische Spelen in Rio staan voor de deur. Een hoop Nederlandse topsporters heeft jarenlange voorbereiding erop zitten om in Rio het uiterste uit zichzelf te halen om voor die Gouden plak te gaan! Als lid van FitnessBijHoen daarentegen hoef je hier niets voor te doen. Jij krijgt gratis en vrijblijvend onze Gouden medaille, het gratis Goud lidmaatschap welteverstaan!

 

In de Olympische maand augustus kunnen alle leden aan alle activiteiten deelnemen die in het Goud lidmaatschap vallen (alle groepslessen, vrij zwemmen & fitness) ook al hebben ze een Brons of Zilver lidmaatschap!

 

Worden onze Goud en Platina leden dan vergeten? Zeker niet! Onze Goud leden krijgen ook een upgrade in augustus naar het Platina lidmaatschap. Hiermee hebben de Goud leden dus toegang tot alle wellnessfaciliteiten (van Finse Sauna’s tot Turks Stoombad, van Whirlpool tot verwarmd voetenbad, Infrarood Sauna, verschillende stortdouches en meer). Ook aan onze Platina leden wordt gedacht. Zij kunnen in de maand augustus een volledige Body  Compositie Analyse laten uitvoeren.

 

Wat moet je als bestaand lid doen om dit te activeren? Helemaal niets! Dit is allemaal in orde gemaakt voor je. Alleen de Platina leden dienen een afspraak te maken voor de Body Compositie Analyse aan de receptie of via 045-5600760.

 

Ben je nog geen lid van FitnessBijHoen maar wil je wel al profiteren van deze actie vul dan onderstaand contactformulier in voor meer informatie.

 

*Spinning op basis van beschikbaarheid. Reserveren vooraf via 045-5600760 of via de receptie.

*Sauna Hoen: Woensdag Damesdag. Badjas/ Handdoeken en slippers verplicht.

*Aantal keer per week is gelijk aan uw huidige lidmaatschap. Inhaallessen zijn niet toegestaan.

 

[box]

Ik wil hardlopen!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.

[/box]