Ga naar hoofdinhoud

Bewegen en ontspannen gaan hand in hand bij FitnessBijHoen. Ontdek de combinatie tussen een overcompleet sportaanbod van fitness tot Spinning en de gevarieerde sauna-accommodatie met onder andere Finse Sauna’s, Turks stoombad, infrarood sauna, whirlpool, indoor zwembad, voetenbad, zonneterras, restaurant en veel meer!

 

Vrijblijvend uitproberen? Maak dan gebruik van de zomer introductiepas van FitnessBijHoen.  Je gaat lekker aan de slag op de modernste apparatuur voor cardiotraining met touchscreen televisie en Virtual Active. Of doe mee aan één van de meer dan 70 groepslessen per week! Ga los op Zumba en Spinning, verstevig je spieren met BodyPump of kom in balans met Pilates. Hoe dan ook, er is heel veel keuze, dus je vindt zeker een activiteit die bij je past. Als extra krijgen alle zomer introductiepassen één sauna entree cadeau!

 

– Zomerpassen kunnen aangevraagd worden t/m 31 juli 2015.
– Zomerpassen gelden ter introductie en alleen beschikbaar wanneer u nog niet bekend bent met FitnessBijHoen/geen lidmaatschap heeft gehad bij FitnessBijHoen.

 

[box]

Ik meld me aan!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.

[/box]