Ga naar hoofdinhoud

Op Oudjaarsdag (donderdag 31 december) organiseert FitnessBijHoen de jaarlijkse Oliebollentraining om de extra calorieën van Oudjaarsavond alvast te compenseren. De Oliebollentraining is voor alle leden en er mag deelgenomen worden aan meerdere activiteiten. Ook mag je deelnemen aan activiteiten die buiten je reguliere lidmaatschap vallen! Om te voorkomen dat leden zich opgeven, maar toch niet komen, vragen wij een kleine bijdrage. Hiervoor is wel een smoothie inbegrepen! Als extra krijgt iedereen die deelneemt na de training kosteloos toegang tot Sauna Hoen!

 

Aquarobics XL (09.15 – 10.15 uur)

Doe mee met de “Extra Large” Aquarobics! Deelname kost € 2,50 per persoon (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

 

Combi-BBB-Dance (10.00 uur – 12.00 uur)

Doe mee met de 2 uur durende special Combi-BBB-Dance! Een combinatie van CombiFit, BBB en CombiDance. Deelname kost € 2,50 p.p. (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

 

SpinningMarathon (10.15 uur – 12.15 uur)

Doe mee met de 2 uur durende SpinningMarathon met het thema: 2015! Deelname kost € 2,50 per persoon (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

 

Hardlopen (10.30 uur – 11.30 uur)

Lekker met een groep buiten hardlopen. Voor de liefhebber: 5 kilometer of 10 kilometer! Deelname kost € 2,50 p.p. (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

 

OliebollenAufguss (13.00 uur)

De Oliebollentraining combineren met een rondje sauna? Dat kan! Sauna Hoen is deze dag tot 18.00 uur open en deelnemers van de Oliebollentraining krijgen gratis toegang tot Sauna Hoen! Om 13.00 uur is er een OliebollenAufguss (opgieting). Om je plek te garanderen kun je jezelf hiervoor kosteloos inschrijven bij de receptie. Klik hier om je sauna bezoek te reserveren.