Ga naar hoofdinhoud

Doe mee aa de Serious DanceMarathon! FitnessBijHoen wil samen met jou een steen(tje) bijdragen door geld met sportieve activiteiten op te halen voor het Serious Request Glazen Huis 2015 in Heerlen.

 

Serious DanceMarathon

Dans tijdens deze 2 uur durende dansmarathon mee voor het goede doel. Een combinatie van verschillende dansstijlen die voor iedereen toegankelijk zijn zullen de revu passeren. Het is mogelijk 1 of 2 uren deel te nemen.

 

Wanneer:Zondag 13 december 2015
Tijd:Van 11.00 tot 13.00 uur
Waar:FitnessBijHoen Brunssum
Kosten: € 7,50 per uur, 100% voor het goede doel

 

Wil je graag je favoriete plaatje horen tijdens deze DanceMarathon? Vraag dan voor € 1,- je plaatje aan!  Deelname is voor iedereen toegankelijk. Gratis Smoothie is inbegrepen. Schrijf je in via de receptie of vul onderstaand formulier in!

 

Serious Request 2015

De DJ’s in het Glazen Huis in Heerlen zetten zich in december 2015 samen met Nederland in voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Zij zijn de stille slachtoffers van de oorlog.

 

Ook meedoen aan de andere initiatieven van FitnessBijHoen voor 3FM SeriousRequest?

Ga dan naar de volgende links:

Serious SpinningMarathon: Spin mee voor het goede doel!

FitnessBijHoen SantaRun: Loop mee voor het goede doel!

 

Serious DonatieBox

Niet in de gelegenheid om aan een van bovenstaande deel te nemen? Doneer dan je bijdrage in de donatiebox in de WellnessBar. Het maakt niet uit hoeveel, elk bedrag is welkom. FitnessBijHoen verdubbelt dit bedrag zelfs aan het einde van de rit!

 

[box]

Ik meld me aan!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.

[/box]