[vc_empty_space height=”80px”]

Sportschool Brunssum

[vc_empty_space height=”30px”]

Je woont in Brunssum en bent op zoek naar een leuke sportschool? Vraag een proefles aan bij BijHoen Fitness & Wellness en ontdek de leukste sportschool in Brunssum! Ons fitnesscentrum in Brunssum heeft voor ieder wat wils, of je nu wilt deelnemen aan verschillende groepslessen of liever alleen aan krachttraining of cardiofitness doet.

 

In totaal heb je  keuze uit meer dan 70 groepslessen per week, van Aquarobics en BBB tot FunXtion en FightingFit. Bent je nog geen lid van BijHoen Fitness & Wellness maar je wilt wel een keer deelnemen aan één van onze groepslessen? Vraag dan een proefles aan en probeer een van onze lessen tegen een speciaal tarief. Verder kun je gebruikmaken van de nieuwste generatie fitnessapparatuur in een monumentale omgeving. Onze apparaten zijn voorzien van HD touchscreens en een persoonlijke televisie. Daarbovenop kun je je eigen iPod, iPhone of Nike+ aansluiten en alle apparaten zijn voorzien van Virtual Active. Onze sportschool is verdeeld in verschillende zones: de krachtstations, de FreeWeightZone, de CircuitZone en de Stretchzone.

 

Bovenop onze fitnessfaciliteiten kun je bij BijHoen Fitness & Wellness genieten van allerlei wellnessfaciliteiten. BijHoen Fitness & Wellness is voorzien van verschillende sauna’s, van Finse sauna’s en infrarood sauna’s tot Turkse stoombaden en whirlpools. Daarnaast beschikken we over een verwarmd zwembad, dompelbaden, warme voetbaden, zonnebanken en nog veel meer. Kom gerust een keer langs om een kijkje te nemen en een indruk van onze faciliteiten te krijgen!

[vc_empty_space height=”20px”][vc_empty_space height=”20px”][vc_empty_space height=”40px”]
[vc_empty_space height=”100px”]

ONTDEK DE LEUKSTE SPORTSCHOOL IN BRUNSSUM

[vc_wtr_button url=”url:%2Fproefles|||” label=”PROEFLES AANVRAGEN” color=”c_white” corner=”wtrButtonNoRad” margin_left=”0″ margin_right=”0″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ delay=”0″]
[vc_empty_space height=”100px”]
[vc_wtr_gallery id_gallery=”6823″ delay=”0″]