De nieuwste Fitness Innovaties bij

BijHoen

BijHoen is tijdens de lockdown volledig vernieuwd! Van het meest innovatieve fitnessconcept, genaamd BijHoen360, tot de nieuwste generatie cardio apparatuur mét Netflix tot een volledig arsenaal aan vernieuwde kracht apparatuur. Daarbij lanceren we maar liefst 5 nieuwe workouts, een primeur en daarmee uniek in deze regio: Barre, Sculpt, Burn, Cycle Rhythm (Soul Cycle) en Cycle Rush. Ben je al enthousiast? There is more! Nieuwe vloeren, nieuwe plafonds, nieuwe zalen. Kortom, een volledig nieuwe experience. Zo is het FitnessTheater opnieuw ingericht en is er een volledig nieuw WorkoutTheater gerealiseerd waarin meer lessen dan ooit geprogrammeerd staan. Maak kennis met de nieuwe concepten van BijHoen Fitness & Wellness.

Een volledig vernieuwd workout rooster
Het meest complete Cycle Center
Next level personal training: van digitaal tot performance
BijHoen360: dé innovatie in de fitness
De nieuwste generatie fitnessapparatuur
Een unieke experience in het gerenoveerde FitnessTheater en WorkoutTheater

Nieuw #1: WorkOuts

Vergeet de ‘oude’ groepsleszaal. Het podium van het theater is volledig verbouwd en omgetoverd tot een gloednieuwe WorkoutTheater. Een nieuwe vloer, een nieuw plafond, nieuwe audio en als kers op de taart: een nieuwe licht-experience. En bij een gloednieuw WorkoutTheater hoort een gloednieuw workout rooster. Er zijn meer lessen dan ooit geprogrammeerd, met uiteraard een bijzondere plek voor de vertrouwde lessen zoals Zumba, Jump!, CombiFit en Aquarobics. Daarnaast worden er nieuwe lesconcepten én tijden geïntroduceerd. Kies voor high-impact, low-impact of mindfullness. Sport ’s ochtends vóór het werk, direct na het werk of tijdens de lunchpauze. Van 30′ tot 45′ tot XL lessen. Ontdek de workouts van BijHoen!

Barre

Balletdansers zijn niet voor niets de sterkste atleten ter wereld! Deze workout bestaat dan ook uit een combinatie van ballet-oefeningen, pilates, yoga en cardio uitgevoerd aan een originele houten leuning, gebruikt voor ballet-oefeningen. Dit gecombineerd met focus en uiterste controle zorgt voor de ontwikkeling van een correcte houding en sterke core.

Sculpt

Deze low-impact full-body workout zet een combinatie van kracht- en coretraining in om effectief je lichaam te trainen. Door te werken met (lichte) dumbells, enkelgewichtjes en je eigen lichaamsgewicht train je zowel je bovenlichaam (rug, borst en armen), je onderlichaam (billen en benen) en je core (buikspieren en alles daar omheen) op spierversteviging.

Burn

Tijdens deze High Intensity Interval Training (HITT) wissel je intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen. Hierdoor train je niet alleen effectiever. Het zorgt ook voor een stevige naverbranding. Een hoog intensieve trainingsvorm waarvoor een basisconditie is vereist om de workout succesvol te kunnen volgen.

Yoga

Stap het WorkoutTheater binnen en een volledig ontspannen yoga-experience komt je tegemoet. Deze holistische les zorgt ervoor dat je beter in je vel zit en soepeler beweegt door middel van ademhalingsoefeningen, lichaamsoefeningen en meditatie. De oefeningen zorgen voor meer balans, coördinatie, flexibiliteit én een sterker postuur.

Nieuw #2: Cycling

De afgelopen maanden hebben we ons als officieel Spinningcentrum doorontwikkeld tot het meest complete Cycle Center van de regio. Een plek waar alle stromingen binnen cycling samenkomen. Naast het originele spinning worden er meerdere indoor cycle vormen gegeven. Zo introduceren we Cycle Rhythm, Cycle Performance en Cycle Rush. Niet alleen de lesvormen zijn nieuw, ook het CyclingTheater is uitgerust met een ware licht-experience en de nieuwste fietsen inclusief o.a. wattagemeting.

Cycle Rhythm

Met komst van Cycle Rhythm haalt BijHoen een van de grootste trends uit fitnessland vanuit Amerika naar onze regio. Bij Cycle Rhythm, beter bekend als Soulcycle, draait het volledig om de muziek. Cycle Rhythm is dan ook een combinatie van uitgaan en spinning. Vind je spinning niet leuk? Vergeet alles wat je daarover weet, want Soulcycle levert een totaal andere experience. Je traint hierbij niet enkel je benen, maar je complete lichaam komt aan bod. Door middel van gewichten train je ook je bovenlichaam. Een belevingsles waarbij muziek je meeneemt naar grote hoogtes. Ben jij klaar voor deze gloednieuwe experience?

Cycle Performance

Cycle Performance is het welbekende spinning. Deze workout komt het dichtst in de buurt van de wielersport met de focus op prestatieverbetering. Haal het maximale uit je training door goed naar je lichaam te luisteren en op basis van de metingen tijdens de les jouw trainingsintensiteit aan te passen. Op onze nieuwe fietsen kun je door middel van een eigen scherm jouw progressie volgen.

Cycle Rush

Deze cycling les is gebaseerd op het High Intensity Interval Training (HITT) principe. Je wisselt intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen. In maar liefst 30 minuten ga je maximale inspanning leveren. Er vindt in korte tijd een uitputting op je lichaam plaats, waardoor je lichaam nog lang na de workout aan het herstellen is met een stevige naverbranding als resultaat.

Nieuw #3: Nieuwste apparatuur

Het FitnessTheater is uitgerust met de nieuwste generatie cardio apparatuur. Via het touchscreen bedien je al je favoriete apps. Geniet van gratis streamingsdiensten; je eigen Netflix series, koppel je smartwatch of werk aan je conditie via het exclusieve Sprint 8 programma. Kijk digitale televisie of sport via Virtual Active waarbij je door een virtueel landschap heen gaat. Zo kun je hardlopen door de Taj Mahal of hiken door de Grand Canyon. Alles volledig connected met de BijHoen App.

Netflix & Apps

Hoe gemakkelijk kan het zijn?! Zet thuis je Netflix serie op pauze en hij gaat automatisch weer verder op de loopband wanneer je je BijHoen bandje scant. Gebruik je favoriete apps direct op onze cardio apparatuur. Van jouw Spotify playlist tot Youtube tot jouw eigen social media accounts.

Connect je Smartwatch

Maak verbinding met je Apple Watch en koppel je trainingsdata. Dankzij Bluetooth en ANT+ kun je jouw smartphone, draadloze hoofdtelefoon en hartslagmeter draadloos verbinden. Daarnaast kun je je smartphone draadloos opladen of via een USB-poort.

Sprint 8

Maak kennis met het exclusieve Sprint 8 programma! Sprint 8 gaat veel verder dan High Intensity Interval Training (HIIT). Een wetenschappelijk bewezen programma dat gebruik maakt van oefeningen met een hoge intensiteit om het natuurlijk menselijk groeihormoon, vetverbranding en spiermassa te stimuleren. Dankzij Sprint 8 kun je tot 27% vetpercentage verbranden en slechte cholesterolniveaus aanzienlijk verminderen binnen slechts 8 weken.

Nieuw #4: Krachtzone

Kracht met hoofdletter K. Dat gevoel krijg je wanneer je onze nieuwe krachttoestellen ziet. Zowel alle krachtstations zijn vernieuwd, als de Plate-loaded lijn, oftewel de schijven. We vernieuwen ons Powerrack, de Smith Machine, en alle andere Plate-loaded machines. Daar voegen we nog een Glute trainer en 45º Legpress aan toe. De vertrouwde Multi 5-stack keert gewoon terug, evenals onze favoriet, de Dual Adjustable Pulley. De krachttoestellen zijn uitgerust met een display waarbij het aantal herhalingen en de trainingstijd weergegeven wordt. De allergrootste verrassing? We plaatsen de nieuwe krachtzone daar waar het hoort: in het hart van het FitnessTheater!

Nieuw #5: BijHoenCoach App

We gaan next level op het gebied van digitale begeleiding met de lancering van de BijHoenCoach App! Al je trainingsresultaten worden realtime opgeslagen. Zo check je altijd en overal snel en gemakkelijk je vooruitgang. Van kracht tot conditie en van spiermassa tot vetpercentage. Is de eindstreep tot jouw ambities in zicht of moet je nog een schepje erbovenop doen? Het antwoord vind je in de volledige gratis BijHoenCoach App. De app is volledig connected met al je favoriete workouts. Van BijHoen360 tot de cardio apparaten tot je eigen Strava koppleing. In de BijHoenCoach App komt alles samen.

Trainingsprogramma's

De FitnessCoach zet jouw persoonlijke trainingsplan klaar in jouw app. Overzichtelijk doorloopt de app je programma en laat met bewegend beeld zien hoe je de oefening moet uitvoeren. Ook ontdek je algemene trainingprogramma’s die BijHoen heeft opgesteld, zoals enkele thuis-workouts. Daarnaast kun je ook eigen trainingen maken en opslaan, afgestemd op jouw unieke ambities.

Workout Tracking

Je kunt elke training bijhouden in de app . Ben jij aan het trainen op een connected apparaat zoals de nieuwe cardio apparaten of binnen BijHoen360? Dan wordt jouw training automatisch opgeslagen. Track je jouw training, indoor of outdoor, via een andere app zoals Apple, Strava, Runkeeper of Polar? Koppel de app eenmalig en houd alle activiteiten bij op één centrale plek.

BioAge

Hoe oud is je lichaam nu echt? BioAge, beschikbaar voor gebruikers van BijHoen360, rekent het voor je uit! Het geeft een holistisch beeld van je fysieke leeftijd door de resultaten van kracht, metabolisme en cardio te vergelijken. Zo weet je of je lichaam fitter of minder fit is dan je echte leeftijd.

Challenges

Wil jij het uiterste uit je training halen? Doe dan mee met de BijHoen Challenges! Op basis van een aantal workouts, bezoeken, afgelegde afstand, aantal kilocalorieën of andere doelen gaan we elkaar uitdagen de beste versie van onszelf te zijn. Doe mee, daag jouw sportbuddy uit en verleg je grenzen!

Nieuw #6: BijHoen360

Maak kennis met dé fitness innovatie van dit moment, BijHoen360. Volautomatische krachttoestellen geschikt voor een total body workout. Volledig aangepast aan jouw persoonlijke trainingslevel. Is dit jouw dag niet? No worries, met behulp van BijHoen360 haal jij toch het maximale uit je training. Ben je juist fitter dan ooit? Dan helpt BijHoen360 je grenzen te verleggen.

Al je trainingsresultaten worden realtime opgeslagen in jouw persoonlijke app én er vindt een maandelijkse lichaamsanalyse plaats. Zo heb je te allen tijde inzicht in je vooruitgang. Van kracht tot conditie en spiermassa tot vetpercentage. Is de eindstreep tot jouw ambities in zicht of moet je nog een schepje erbovenop doen? Maak je klaar voor de beste versie van jezelf. Are you ready?!

Ontdek innovatie in de fitness: BijHoen360

Nog geen lid van onze club?