Ga naar hoofdinhoud

Gooi al je traditionele ideeën van fitness overboord, ontdek FunXtion: een speelse, leuke en uitdagende fitnesservaring. Het volhouden van je fitnesstraining wordt nu heel eenvoudig, simpelweg omdat het super leuk is. Dit heeft een aantal voordelen:

 

• Je blijft langer gemotiveerd
• Je kunt het trainen eenvoudiger volhouden
• Je behaalt je doelen sneller
• Je hebt plezier tijdens het trainen
• En je zit vol met energie

 

FunXtion heeft alles: kettlebells, power bags, snelheidsdrills, boksen en nog zoveel meer. Ga aan de slag met de programma’s die je niet alleen flink aan het werk zetten, maar ook plezier laten beleven! Ga helemaal op in de complete FunXtion ervaring. Werk aan kracht, spieruithoudingsvermogen, cardio conditie, ‘core strength’ en verbrand ongelofelijk veel calorieën.

 

FunXtion is een nieuwe fitnessactiviteit die in kleine groepen wordt uitgevoerd onder begeleiding van een personal coach. Bij FunXtion staat functioneel trainen centraal. Gezamenlijk start je de les altijd met een warming-up, zodat al je spieren goed opgewarmd zijn. Na de warming-up, neemt iedereen plaats in één van de 6 zones. In iedere zone werk je aan een ander onderdeel van je lichaam. De oefeningen die tijdens een FunXtion training gedaan worden, zijn opgebouwd uit natuurlijke basisbewegingen zoals duwen, trekken, roteren en het buigen van de knieën. Elke oefening duurt 30 seconden en daarna heb je 30 seconden rust. In totaal ben je 30 minuten bezig en verbrand je wel 500 calorieën! Het ideale aan FunXtion is is dat het ontwikkeld is voor alle sporters: van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Ben jij meer een individuele sporter en bepaal jij liever zelf hoe je je training indeelt? In de FunXtion Zone zijn er genoeg mogelijkheden. De FunXtion Zone is namelijk buiten de groepstraining toegankelijk voor alle leden ongeacht je abonnement.

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een keer een FunXtion training uitproberen? Als lid van FitnessBijHoen kun je t/m november kosteloos met een groepstraining meedoen.
Ben je nog geen lid van FitnessBijHoen en wil je FunXtion én onze gezellige sfeer graag ervaren? Je kunt je nu inschrijven voor een gratis proefles.