Ga naar hoofdinhoud

Na maanden verbouwen achter de schermen, is nu het moment aangebroken dat de verbouwing ook voor de schermen zichtbaar zal worden. Vandaag wordt gestart met het gereedmaken van Fase 1: de kleedruimte in het souterrain.

 
De grote verbouwing van FitnessBijHoen en Sauna Hoen is een plan waarbij er in verschillende fases gewerkt wordt. Hierdoor kunt u gewoon gebruik maken van alle faciliteiten en hoeven we geen activiteiten te annuleren.

 

Wat gaat er gebeuren?
Met deze verbouwing worden alle kleedruimtes opnieuw ingedeeld, ingericht en voorzien van nieuwe lockers en sanitair. Daarna worden de nieuwe wellnessfaciliteiten gebouwd op de plaats van het voormalige herenkleedlokaal, nieuwe rustruimtes gecreeërd en de SaunaBar verplaatst. Als aller laatste wordt de WellnessBar verbouwd. FitnessBijHoen verbetert hiermee de routing, het comfort en de beleving.

Fase 1: Kleedruimte Grijs (souterrain)
Fase 2: Kleedruimte Rood (begane grond)
Fase 3: Nieuwe wellnessfaciliteiten
Fase 4: Nieuwe SaunaBar
Fase 5: WellnessBar

 

Tijdelijk ongemakkelijk

De aankomende weken zult u hier last van ondervinden, aangezien we vanaf nu “maar” 3 kleedruimtes tot onze beschikking hebben. We zullen bij het inchecken dan ook de vraag aan u stellen of u gebruik wilt maken van de douches. We hebben namelijk tijdelijke omkleed gelegenheden aangewezen waar geen douche tot u beschikking staat. Hierdoor verdelen we de drukte in het douche gedeelte.

 

Tijdens de werkzaamheden doen wij beroep op uw begrip en uw flexibiliteit. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.