Ga naar hoofdinhoud

Op vrijdag 30 december en Oudjaarsdag zaterdag 31 december organiseert FitnessBijHoen de jaarlijkse Oliebollentraining om de extra calorieën van Oudjaarsavond alvast te compenseren. De Oliebollentraining is voor alle leden en er mag deelgenomen worden aan meerdere activiteiten. Ook mag je deelnemen aan activiteiten die buiten je reguliere lidmaatschap vallen! Om te voorkomen dat leden zich opgeven, maar toch niet komen, vragen wij een kleine bijdrage. Hiervoor is wel een smoothie inbegrepen! Als extra krijgt iedereen die deelneemt na de training kosteloos toegang tot Sauna Hoen!

 

-VRIJDAG 30 DECEMBER
Aquarobics XXL (10.00 – 12.00 uur)

Doe mee met de “Extra Large” Aquarobics! Deelname kost € 2,50 per persoon (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

 

-ZATERDAG 31 DECEMBER
FunXtion XL (9.30 uur – 10.30 uur) – VOL 

Doe mee met de 1 uur durende FunXtion Training! Een combinatie van het best van alle trainingen zal gegeven worden. Een extra lange les, meer oefeningen en met extra veel deelnemers! Deelname kost € 2,50 p.p. (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

Combi-BBB-Dance (9.30 uur – 12.00 uur)

Doe mee met de 2,5 uur durende special Combi-BBB-Dance! Een combinatie van CombiFit, BBB en Zumba. Deelname kost € 2,50 p.p. (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

 

SpinningMarathon (10.00 uur – 12.00 uur) – VOL 

Doe mee met de 2 uur durende SpinningMarathon met het thema: 2016! Deelname kost € 2,50 per persoon (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

 

OliebollenAufguss (13.00 uur)

De Oliebollentraining combineren met een rondje sauna? Dat kan! Sauna Hoen is deze dag van 10.00 uur tot 16.00 uur open en deelnemers van de Oliebollentraining krijgen gratis toegang tot Sauna Hoen! Om 13.00 uur is er een OliebollenAufguss (opgieting). Om je plek te garanderen kun je jezelf hiervoor kosteloos inschrijven bij de receptie. Klik hier om je sauna bezoek te reserveren.