Ga naar hoofdinhoud

December is cadeaumaand bij BijHoen Fitness en Wellness. Daarom ontvangen nieuwe én bestaande leden in de maand december een cadeau naar keuze. Ontspannen onder de zonnebank, relaxen in de sauna of je goede voornemens starten met een Body Compositie analyse. Welk cadeau kies jij?

Ben je nog geen lid van BijHoen Fitness & Wellness en wil je toch gebruik maken van deze actie? Vul dan het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende kennismaking. Deze actie loopt voor nieuwe leden t/m 31 december 2018.

Kies jouw decembercadeau:

2 gratis zonnebank-sessies

Maak gebruik van de stijlvolle Luxura X7. Een compacte, maar zeer comfortabele zonnebank met indrukwekkende bruiningsresultaten en vele snufjes als airconditioning, ergonomisch gevormde acrylplaat en luister naar je eigen muziek.

1x Body Compositie Analyse

Krijg inzicht in je vetpercentage, spiermassa, BMI en meer.

1x Sauna Dagentree

Kom genieten in de splinternieuwe saunafaciliteiten bij BijHoen Fitness & Wellness. Van Finse sauna’s tot whirlpool, van infrarood sauna tot horeca en van Turks stoombad tot verwarmd zwembad.

Per persoon is er de mogelijkheid 1 maal gebruik te maken van één cadeau naar keuze. Alle cadeaus zijn te verzilveren tot 1 februari 2019.

Je decembercadeau verzilveren kan door het onderstaande contactformulier in te vullen of dit aan de receptie door te geven tijdens je volgende bezoek.

DEZE ACTIE IS VERLOPEN!