Ga naar hoofdinhoud

Zaterdag 22 juni 2019 is het weer zover! De zomereditie van FitFest! Het FitFest programma bestaat uit meer dan 35 activiteiten gericht op Workout, Relax & Inspire. Activiteiten zijn er in alle soorten en maten voor zowel jong als oud. Verbeter je techniek, verbreed je kennis, laat je inspireren door professionals en sluit de dag perfect af met een heerlijke barbecue.

Koop snel je ticket via https://www.bijhoen.nl/fitfest/ en reserveer jouw activiteiten, want vol = vol!

WORK OUT

De work-outs zijn actieve sessies waarbij je sportief aan de slag gaat. De meeste work-outs duren 30 minuten zodat je kunt afwisselen en verschillende sessies achter elkaar kunt doen. Er is zoveel keus: van De Decathlon Tenten Challenge tot Bootcamp, van HIIT Training tot een Vanderlyde Box Workshop en nog véél meer!

RELAX

Tijdens FitFest kom je tot rust. Boek een massage of zonnebanksessie, ontspan tijdens het echte sauna ritueel begeleid door Theo Hoen, doe mee aan een Aufguss of georganiseerde wandeling en sluit de dag af met een heerlijke barbecue.

INSPIRE

De clinics zijn lezingen waarbij je zelf niet gaat zweten. Professionals geven tekst en uitleg over verschillende thema’s. Zo geeft Sybout Jonkman een Squat Clinic en zijn er inspiratiesessies over voeding, stijlen en föhnen en veel meer!