Ga naar hoofdinhoud

Maak in de maand juni vrijblijvend kennis met Spinning!

Ben je al lid van BijHoen, maar zit Spinning niet in je lidmaatschap? Dat is deze maand geen probleem, je mag namelijk gratis deelnemen aan de Spinning groepslessen. Nog geen lid van BijHoen? Ook dan mag je in de maand juni deelnemen aan de Spinning groepslessen!

Wat is Spinning?

Spinning is één van de meest effectieve en motiverende cardiovasculaire trainingen van deze tijd.

Spinning is een groepstraining, geschikt voor mannen en vrouwen, jong en oud. Kortom, geschikt voor iedereen die op een even plezierige als effectieve wijze wil werken aan zijn/haar conditie. Een trainingsvorm puur gebaseerd op de fietsbeweging. Spinning is eenvoudig van structuur en daarom zo herkenbaar en fijn om te doen.

Iedere deelnemer bepaalt veelal zelf zijn of haar eigen weerstand en trapsnelheid. Daarmee bepaalt de deelnemer zelf de intensiteit van zijn of haar training. De instructeur, of beter gezegd de coach, zorgt ervoor dat u het beste uit uzelf haalt!

De afwisselende muziek zorgt voor een atmosfeer waarin u zich gestimuleerd voelt. Als Officieel Spinningcentrum garanderen wij u dat onze instructeurs zijn opgeleid volgens de beproefde Spinning Methode.

Wanneer is Spinning?

Maandag om 18.30 uur & 19.30 uur

Dinsdag om 18.30 uur & 19.30 uur

Woensdag om 18.45 uur

Donderdag om 10.15 uur & 18.30 uur

Zaterdag om 10.50 uur

Zondag om 11.15 uur

Wil je verzekerd zijn van een plekje in deze groepsles? Vul dan het onderstaand formulier in en meld je aan!

 

Ik meld me aan!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.

[/box]