Ga naar hoofdinhoud

Maak in de maand oktober vrijblijvend kennis met 30Fit!

Heb je een lidmaatschap bij BijHoen zonder groepslessen of wil je gratis iemand introduceren? Deze maand is dat geen probleem. Je mag namelijk deze maand gratis kennismaken met 30Fit! Ben je nog geen lid van BijHoen? Zelfs dan mag je deze maand deelnemen aan de 30Fit lessen! Check het groepslesrooster voor de dagen en tijden.

Wat is 30Fit?

Weinig tijd om te sporten, maar wil je wel graag fit zijn?

Het kan bij BijHoen Fitness & Wellness met het 30Fit programma. In deze 30 minuten durende training ga je onder leiding van een gecertificeerde FitnessCoach effectief aan de slag om jouw conditie op peil te krijgen en houden. 30Fit is een combinatie van verschillende trainingsvormen, zoals CircuitTraining, Core&Stability, CardioTraining én functionele oefeningen komen aan bod. In een korte sessie resultaatgericht trainen! Veilig en toegankelijk, voor zowel de beginnende als meer ervaren sporter.

Wanneer is 30Fit?

Elke dinsdag om 19.25 uur is er een groepsles 30Fit. Wil je verzekerd zijn van een plekje in de groepsles? Vul dan het onderstaand formulier in en meld je aan! Bekijk hier ons lesrooster om alle groepslessen te bekijken.

Ik meld me aan!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.