Ga naar hoofdinhoud

BijHoen Fitness & Wellness stelt je graag voor aan Jeroen van den Boogaard!

Jeroen zal de komende weken, tot aan het eerstvolgende afzwem-moment op 20 juni, samen met de huidige juf Petra de zwemlessen van 2 groepjes op zondag gaan verzorgen. Hierna neemt Jeroen definitief het stokje over van juf Petra op de zondag.

De komende weken zal in het teken staan van een sluitende overdracht en wordt elke leerling individueel bekeken en zodoende overgedragen van Petra naar Jeroen.

Komende zondagen zal Jeroen ook graag met de ouders van de leerlingen kennismaken. Hiervoor zal hij tijdens de lessen korte gesprekjes met alle ouders individueel komen voeren.

Onderstaand een korte introductie van Jeroen.

Wie is Jeroen van den Boogaard?

Ik ben 26 jaar en woon in Heerlen. Bewegen is voor mij al vanaf jongs af aan een grote hobby geweest. Vandaar ook de grote passie voor sport! Ik trap heel graag een balletje met vrienden, doe aan Spinning, Fitness en heb een grote passie voor zwemmen. Ik ben heel leergierig op het gebied van sport en lesgeven aan kinderen. De leeftijdscategorie waarin ik het liefst les geef zijn kinderen van 4 t/m 18 jaar. Dit ook getuige mijn HBO opleiding tot Docent Lichamelijke Opvoeding. Naast al het sporten ben ik iemand die veel waarde hecht aan gezelschap! Vooral het gezelschap van mijn vriendin Jerney en vrienden.

Welke opleidingen heb je gedaan?

Na de middelbare school ben ik afgestudeerd aan het CIOS in Sittard. Het CIOS heb ik afgerond op niveau 4 met het hoofdvak BOS (Buurt, Onderwijs & Sport). Na het afronden van het CIOS ben ik doorgegaan naar de ALO sporthogeschool te Eindhoven: Docent Lichamelijke Opvoeding. Daarnaast heb ik de opleiding ‘Instructeur Zwem-ABC’ bij het NBZ (Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs) met successie afgerond waarmee ik zwemlessen mag geven voor de nationale Zwem ABC diploma’s. Ook ben ik examinator voor alle drie de zwemdiploma’s.

Waarom geef je graag zwemles?

Ik weet hoe spannend het kan zijn om te beginnen met zwemmen. Ook ik had best wat angst om het diepe in te gaan toen ik klein was. Toen dat eenmaal voorbij was heb ik veel zwemdiploma’s gehaald. Daarna ben ik doorgegaan met wedstrijdzwemmen. Deze passie voor zwemmen geef ik graag door aan kinderen en dat is de voornaamste reden dat ik zwemles wil geven. De combinatie van mijn opleiding, mijn passie voor zwemmen en dat ik inmiddels al 10 jaar lesgeefervaring met kinderen heb maken voor mij het plaatje compleet om met veel plezier zwemles te geven.

Welke dagen/uren ga je zwemles geven?

Op zondag zal ik 2 groepen lesgeven. Één groepje van 9.00 uur tot 10.00 uur en één groepje van 10.00 uur tot 11.00 uur. Daarnaast ben ik vaste invaller voor de overige lessen en versterk ik het zwem-team waar nodig.

Gaan we je nog meer zien behalve bij de zwemlessen?

Jazeker! Binnen BijHoen ga ik ook een aantal Spinninglessen per week verzorgen en zal ik in de horeca aan de slag gaan als gastheer.