Ga naar hoofdinhoud

De zomer staat voor de deur en de zwemkleding mag weer uit de kast gehaald worden. Hoog tijd om de algehele conditie op pijl te brengen. Heb je geregeld gesport, maar heb je de laatste tijd niet genoeg discipline gehad? Heb je wel een goede basisconditie maar wil je nog even die laatste kilo’s er af? Wil je die spierlijnen wat zichtbaarder maken voor de zomer? Dan is het BodyBoost programma helemaal wat voor jou! Ook als je geen ervaring hebt met sporten, is de Summer BodyBoost een goede uitkomst voor je. Je krijgt namelijk de juiste begeleiding om verantwoord van start te gaan.

Let op: de Summer BodyBoost start vanaf maandag 22 mei 2017

De trainingen zullen worden gegeven op maandag en woensdag om 18.30 uur!

Deze 6 weekse cursus zal je in vorm brengen voor de zomer. Even er flink tegen aan en alles op alles om je lichaam in vorm te krijgen onder goede begeleiding en een verantwoord trainingsprogramma. Zo ga je 2 keer per week 45 minuten sporten onder leiding van een gecertificeerde Trainer. Daarnaast krijg je een volledige Body Composition meting (o.a. vet-, omvang en spiermassameting) in week 1 en 6 om de voortgang te controleren en elke week een gewichtsmeting. Ga jij de uitdaging aan?

De Summer BodyBoost kost € 49,- en het is voor zowel leden als niet-leden mogelijk om deel te nemen. Meld je vandaag nog aan en neem contact op met de ledenservice via 045-5600760,via [email protected] of vul het onderstaande formulier in!