Ga naar hoofdinhoud

Graag stellen we je voor aan een nieuwe partner van BijHoen Fitness & Wellness: Het Rughuis!
Naast onze betrouwbare eerstelijnszorgpartner V&O Fysio kunt u via BijHoen Fitness & Wellness nu ook kennismaken met een tweedelijnszorgpartner Het Rughuis. Met vestigingen in o.a. Parkstad en Sittard-Geleen kunnen leden alle kanten op.

Vanaf dinsdag 7 februari zal elke eerste dinsdag van de maand om 19.15 uur iemand van Het Rughuis bij BijHoen Fitness & Wellness aanwezig zijn om meer informatie te verschaffen en te kijken wat er met jou specifieke klachten gedaan kan worden.

Wat doet Het Rughuis?
Heeft u al langere tijd lage rug-, nek en/ of bekkenklachten, hebben uw klachten invloed op uw dagelijks leven, uw stemming en krijgt u maar geen grip op uw klachten? Het Rughuis is dé specialist in de behandeling van mensen met lage rug-, nek- en bekkenklachten. Het doel van de behandeling is u zo optimaal laten functioneren. U leert hoe u de controle over uw leven (terug) krijgt en hoe u in het dagelijks leven met de pijn kunt omgaan. Het Rughuis maakt gebruik van een multidisciplinaire begeleiding waarbij psychotherapeut, CGT psycholoog, PS psycholoog en fysiotherapeut nauw samenwerken voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

Voordelen van het Rughuis:
• Nauwe samenwerking tussen de verschillende disciplines;
• Een op maat gemaakte behandeling voor iedere individuele cliënt;
• Klein en informeel behandelteam;
• Unieke apparatuur waarmee we de rug aan kunnen sterken;
• Geen wachtlijsten;
• Focus op uw lichamelijk, psychologisch en sociaal welbevinden;