Ga naar hoofdinhoud

NIEUW op dinsdag: CircuitTraining

Vanwege het succes van de CircuitTraining op donderdagochtend staat er vanaf dinsdag 3 september ook een CircuitTraining op dinsdagochtend op het programma

Wat is CircuitTraining?

Een spierverstevigende training op de meest uiteenlopende niveaus.  Iedereen krijgt een complete total-body workout, van beginners tot gevorderden. CircuitTraining bestaat uit een circuit van apparaten waarmee de diverse spiergroepen worden getraind. Bij CircuitTraining wordt er binnen een half uur een compleet programma afgewerkt. De weerstand wordt verhoogd met kleine stappen, zodat gebruikers snel resultaat boeken en op die manier gemotiveerd blijven. Deze training zal in het FitnessTheater plaatsvinden en is toegankelijk voor alle lidmaatschappen!

Zowel de dinsdag als de donderdag CircuitTraining start om 10.15 uur en duurt 30 minuten. Met alle lidmaatschappen (Brons. Zilver, Goud en Platina) mag je deelnemen aan de CircuitTraining.

Wil je meedoen of eens een andere groepsles proberen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op!

Ik meld me aan!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.