Ga naar hoofdinhoud

Op Oudjaarsdag zondag 31 december organiseert BijHoen Fitness & Wellness de jaarlijkse Oliebollentraining om de extra calorieën van Oudjaarsavond alvast te compenseren. De Oliebollentraining is voor alle leden en er kan deelgenomen worden aan meerdere activiteiten. Ook mag je deelnemen aan activiteiten die buiten je reguliere lidmaatschap vallen! Meedoen? Schrijf je in via de receptie.

Om te voorkomen dat leden zich opgeven, maar toch niet komen, vragen wij een kleine bijdrage. Hiervoor is wel een smoothie inbegrepen! Als extra krijgt iedereen die deelneemt na de training kosteloos toegang tot de sauna faciliteiten!

TRX/FunXtion XXL (9.30 uur – 11.00 uur)

Doe mee met de 1,5 uur durende combinatie training. Het beste van TRX en het beste van FunXtion in één! Een extra lange les, meer oefeningen en met extra veel deelnemers! Deelname kost € 2,50 p.p. (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

ZumbaMarathon (9.30 uur – 11.00 uur)

Doe mee met de 1,5 uur durende ZumbaMarathon! Ga swingend het jaar uit. Deelname kost € 2,50 p.p. (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

SpinningMarathon (10.00 uur – 12.00 uur)

Doe mee met de 2 uur durende ‘verzoekjes-nummer’ SpinningMarathon! Geef bij je aanmelding je verzoeknummer door en fiets op de favoriete muziek van de deelnemers zelf! Deelname kost € 2,50 per persoon (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

Hardlopen (11.00 uur – 12.00 uur)

Loop de 5km of de 10km. Toegankelijk voor alle tempo’s! Deelname kost € 2,50 per persoon (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie.

Aquarobics XXL (11.10 – 12.40 uur)

Doe mee met de “Extra Extra Large” Aquarobics! Deelname kost € 2,50 per persoon (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

OliebollenAufguss (13.00 uur)

De Oliebollentraining combineren met een rondje sauna? Dat kan! De sauna faciliteiten zijn deze dag van 11.00 uur tot 16.00 uur open en deelnemers van de Oliebollentraining krijgen gratis toegang tot de sauna! Om 13.00 uur is er een OliebollenAufguss (opgieting). Om je plek te garanderen kun je jezelf kosteloos inschrijven bij de receptie.