Ga naar hoofdinhoud

Opzoek naar een uitje om heerlijk te ontspannen en op te warmen? Ontdek en geniet van de sauna faciliteiten van BijHoen Fitness & Wellness. Geheel gerenoveerd en voorzien van Finse en infrarood sauna’s. Dompel weg in het dompelbad, kom tot rust in de whirlpool of geniet van een Turks stoombad. Neem een duik in het zwembad en sluit af met een heerlijke wellness douche. Allemaal ingericht op puur genieten!

Gun jezelf een ontspannen uitje of geef een dagje sauna cadeau aan iemand anders! Tickets zijn vrij overdraagbaar en per 3 tickets verkrijgbaar. Dat houdt in dat je zelf 3 keer kan genieten of het aan iemand cadeau kan doen! Bepaal zelf hoe je de tickets besteedt.Zowel leden als niet-leden kunnen gebruik maken van deze aanbieding.

Profiteer t/m 31 juli 2019 van 3 keer naar de sauna bij Wellnesscentrum BijHoen voor slechts €45,-.

DAT IS EEN SAUNA DAGENTREE VOOR SLECHTS €15,- (NORMAAL €27,50).
RESERVEER SNEL EN BESPAAR MAAR LIEFS €12,50 PER SAUNABEZOEK!

Actievoorwaarden:

  • Deze actie is alleen per 3 stuks verkrijgbaar.
  • De tickets zijn vrij overdraagbaar.
  • De tickets zijn te koop tot en met 31 mei 2019.
  • De tickets zijn in te leveren tot en met 31 juli 2019.
  • Woensdag is Damesdag. Op zondag zijn de sauna faciliteiten alleen geopend voor privé verhuur.
  • Vooraf reserveren is gewenst.
  • Het is niet mogelijk om aangekochte vouchers te retourneren. Na 31 juli 2019 vervallen de eventueel openstaande tegoeden.

Tevens is het ook mogelijk om gebruik te maken van de zonnebank of een ontspanningsmassage bij te boeken (beiden tegen bijbetaling).

Meer weten? Bekijk hier de openingstijden voor het Wellnesscentrum van BijHoen Fitness & Wellness of neem contact op voor meer informatie.

Klaar voor een dagje ontspannen? Bestel je sauna dagtickets via onderstaand formulier of kom langs en koop de tickets aan de balie!

Reserveringsaanvraag