Ga naar hoofdinhoud

Schrijf je in de maand januari in bij BijHoen Fitness & Wellness en sport 1 maand gratis!

Bij BijHoen is er voor ieder wat wils. Van kracht en cardiotraining in de Fitness tot GladiatorWorkouts, FightingFit tot Hardlooptraining en van TRX training tot Spinning. Of ga je liever los tijdens de Zumba of CombiFit lessen? Van BodyPump tot Pilates en van FunXtion tot BBB Strength lessen. Voor elke leeftijd en doelstelling is er wel iets te beleven. Ook is het mogelijk gebruik van het verwarmde zwembad tijdens de Aquarobics of het vrij zwemmen. Alles is mogelijk! Er worden méér dan 70 groepslessen in de week gegeven.

Daarnaast beschikt BijHoen over een uitgebreid spiksplinternieuw saunalandschap: Finse sauna’s, infraroodsauna, Turks stoombad, whirlpool. Verwarmd voetenbad, verschillende dompelbaden, horeca, rustruimtes en saunatuin. Kortom van alles voorzien!

Bij inschrijving in de maand januari ontvang je één maand gratis sporten. Ook als bestaand lid is dit een interessante actie, want draag jij een nieuw lid aan dan ontvangt zowel het nieuwe lid als jijzelf een maand gratis. Zo hebben niet alleen de nieuwe leden voordeel.

Schrijf je in of meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding via onderstaand contactformulier.

Ik meld me aan!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.