Ga naar hoofdinhoud

Oktober is de ideale maand om te starten met hardlopen. BijHoen Fitness & Wellness start weer met het hardloopprogramma voor beginnende hardlopers. Heb je nog nooit hardgelopen of heb je al een lange tijd niet meer gelopen? Schrijf je dan in voor onze informatiebijeenkomst op woensdag 16 oktober van 19.00 tot 19.30 uur! Vanaf vrijdag 18 oktober starten we namelijk met de persoonlijke trainingsprogramma’s waarmee je individueel en/of samen met de groep traint. De programma’s werken op een verantwoorde manier naar een gezamenlijk doel: 5 of 10 kilometer hardlopen. Precies op tijd om mee te doen met bijvoorbeeld de Parelloop in maart 2020! De trainingen voor de (her)starters vinden plaats op vrijdagen om 18.45 uur en duren ca. 60 minuten. Kosten voor het totale ParelloopPakket van BijHoen zijn € 59,-.

Hiervoor ontvang je:

  • Deelname Hardlooptraining onder leiding van professionele Hardlooptrainer op vrijdagen van 18 oktober 2019 tot en met 13 maart 2020 (22 trainingen)
  • Persoonlijk trainingsschema voor individuele 2e of 3e training in de week
  • Inschrijving Parelloop 2020 (5km of 10km)
  • BijHoen RunningShirt inbegrepen

Ben je al lid van BijHoen en heb je groepslessen in je lidmaatschap? Dan zit de Hardlooptraining bij je lidmaatschap inbegrepen (leden betalen € 12,- voor inschrijving Parelloop incl. BijHoen Runningshirt).

Meld je aan voor de informatieavond bij de receptie of via onderstaand formulier.

 

Ik meld me aan!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.