Ga naar hoofdinhoud

Nog niet helemaal zomerproof of wil je gewoon lekker aan de slag onder de juiste begeleiding? Maak dan kennis met de vele mogelijkheden van BijHoen Fitness & Wellness door middel van het Summer BodyBoost programma.

Sport 6 weken lang 3x per week waarvan 2x onder begeleiding en 1x met behulp van een gepersonaliseerd plan. Bij aanvang van de Summer BodyBoost wordt er een volledige Body Compositie Analyse gedaan zodat we kunnen zien hoe je ervoor staat en inzichtelijk krijgen waar aan gewerkt dient te worden, na 3 weken is er een weegmoment om de voortgang te bekijken, na afloop van de Summer BodyBoost is er wederom een volledige Body Compositie Analyse om te kijken welke vooruitgang er geboekt is . De kosten zijn € 49,95 (incl. begeleiding FitnessCoach en Body Compositie Analyse). Doe je mee? Uiterlijk 21 juni kan er van start worden gegaan!

Meld je vandaag nog aan! Loop gerust even binnen in onze sportschool, neem contact op met de Ledenservice via 045-5600760, per e-mail via [email protected] of vul het onderstaande formulier in.